Close

Showroom

Wij tonen u graag na het maken van een afspraak onze showroom, dit kan ook in de avonduren of in het weekend. In de showroom staan vele figuren in diverse categorieën, zoals sprookjes, bakkers, slagers, ijsberen, bosdieren, Kerstmannen, Sint en Piet, safari...zoals u al leest het is teveel om op te noemen en daarom is een bezoek ook zeker de moeite waard om een goede indruk te krijgen.

Kerst

Wilt u uw klanten of bezoekers iets bijzonders laten beleven? Koop of huur dan nu uw beleving voor deze Kerst. Bezoek onze showroom om uw keuze te maken.

Portofolio
Winter


Bent u opzoek naar ijsberen, husky’s, eskimo’s of andere winterse figuren? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben vele figuren voor verkoop en verhuur.

Portofolio
Winkelcentra

Safaridieren zijn heel leuk en leerzaam voor jong en oud. Deze beleving is gegarandeerd een succes bijvoorbeeld in winkelcentra en tuincentra. Wij kunnen vele thema’s leveren.

Portofolio
Pasen

Binnenkort is het weer zover… Wilt u uw omzet verhogen doormiddel van onze figuren of een leuke sfeer en beleving in uw bedrijf? Neem snel contact met ons op en zorg dat uw bedrijf er op zijn Paasbest gepresenteerd wordt.

Kijk bij video’s onder het menu portofolio voor een indruk.

Impressie Pasen
Speciale figuren

Ook leveren wij figuren naar wens van de klant. Op de foto ziet u een voorbeeld van één van de projecten die wij in Rusland hebben geleverd in 2015. Zowel kleding, hoofden en bewegingen kunnen naar wens van de klant gemaakt worden. Daarnaast hebben wij ook de besturing gemaakt om de figuren synchroon aan het verhaal te laten bewegen.

Video
Winkeletalages

Onze figuren zijn ook geschikt voor het maken van een opvallende etalage. Zo kunnen wij voor elk jaargetijde wel passende figuren leveren.

Wist u dat een etalage met een bewegend item erin 200% meer aandacht trekt?

Voor enkele voorbeelden verwijzen wij u graag naar de portofolio op deze website.

Portofolio